Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Засідання виконавчого комітету Любашівської селищної ради

Дата: 19.07.2024 08:29
Кількість переглядів: 72

18 липня 2024 року відбулось засідання виконавчого комітету Любашівської селищної ради під керівництвом Любашівського селищного голови Геннадія Павлова та керуючого справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Наталі Бобошко.

В роботі засідання, крім членів виконкому, взяли участь начальники управлінь та відділів селищної ради, а також керівники підприємств і організацій, старости старостинських округів.

Перед початком засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації, в тому числі земляків, які віддали життя за територіальну цілісність та незалежність України.

У ході засідання були ухвалені рішення, що стосувались надання одноразової матеріальної допомоги, захисту прав дітей, земельні питання та інші питання із різних сфер життєдіяльності громади.

Волонтери української волонтерської організації «Будуємо Україну Разом» презентували молодіжний проєкт «Відкритий бібліотечний простір», який планується найближчим часом реалізувати завдяки підтримки Любашівського селищного голови, громадської організації БУР та активної молоді Любашівської громади.  

Поліцейські офіцери Любашівської громади відзвітували про свою роботу за І півріччя 2024 року. Під час звіту громаду було проінформовано щодо стану злочинності на території населених пунктів, виявлені адміністративні правопорушення та відповідальності за їх вчинення. Також Любашівський селищний голова звернув увагу на посилення роботи щодо запобігання домашнього насильства та щодо запобігання вчиненню злочинів.

Любашівський селищний голова Геннадій Павлов, подякував за постійні донати Збройним Силам України та закликав не зупинятися, адже війна триває і захисники потребують нашої постійної підтримки.

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь