Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Цивільний захист, оборонна та мобілізаційна робота

Комісійне обстеження об’єктів водопостачання на предмет готовності для забору води пожежними автомобілями.

На виконання рішення комісії з питань ТЕБ та НС Одеської ОДА «Про стан протипожежного водопостачання в м. Одеса та районах області» комісією в складі: головного спеціаліста з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи Любашівської селищної ОТГ Алексєєнка С.А.,  головного спеціаліста з питань цивільного захисту Любашівської РДА Бурлаки М.В., ст. лейтенанта служби ЦЗ 28 ДПРЧ Кириловича П.М. проведено обстеження об’єктів водопостачання на території Любашівської ОТГ. Для забору води пожежною технікою в смт Любашівка та с. Вишневе використовується  9 місць на водогоні, обладнаних пожежними гайками та в справному стані. В селах громади біля водонапірних башт  обладнано місця для забору води для гасіння пожеж.  

12:36 09.10.2019

Проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин в Україні.

Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує, що з метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території області зі сказу тварин та відповідно до розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора України від 28.08.2019 №70 «Щодо організації заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин в Україні», з вересня 2019 року в Одеській області розпочнеться планова пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин проти сказу.

16:18 16.09.2019

Профілактика інфекційних захворювань та харчових отруєнь.

У літній період почастішали випадки виникнення спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, пов'язаних з вживанням продуктів харчування та питної води, забруднених хвороботворними мікробами.

09:14 13.08.2019

ПРОФІЛАКТИКА БОТУЛІЗМУ!

 Найчастіше це захворювання пов’язане із вживанням соленої, копченої чи в’яленої риби, консервів домашнього приготування (особливо  м’ясних). Справа в тім, що збудник ботулізму розвивається в без кисневому середовищі   в герметично закритих консервах. Під час зберігання, особливо при кімнатній температурі, виділяє токсин. Дуже небезпечно, якщо середовище в консерві лужне, а не кисле. Сіль в концентрації  6-7 відсотків затримує токсиноутворення, а при концентрації більше 10 відсотків  - пригнічує повністю.

10:53 05.08.2019

Про рівень небезпеки

Іноді можна зустріти статті, де зазначено що в регіоні оголошений жовтий (помаранчевий чи інший) рівень небезпеки.

11:10 02.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь