Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Гарячі лінії Любашівської громади

Гарячі лінії Любашівської громади

Якщо ви помітили невідомих, підозрілих осіб, невідомі предмети, «мітки» на будинках, автошляхах, техніку без розпізнавальних знаків - одразу повідомляйте за телефонами:

14:58 14.03.2022

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА РАНОК 14 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ ЩОДО СИТУАЦІЇ У ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА РАНОК 14 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ ЩОДО СИТУАЦІЇ У ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

19 день війни. 19 день героїчного спротиву нашого народу проти московської навали. Ми стоїмо! Наші захисника мужньо боронять нашу країну на всіх рубежах. А ми працюємо усі задля нашої Перемоги!

08:49 14.03.2022

Уряд на час воєнного стану заборонив або обмежив експорт критично важливих для продовольчої безпеки товарів

Уряд на час воєнного стану заборонив або обмежив експорт критично важливих для продовольчої безпеки товарів

Уряд на час воєнного стану заборонив або обмежив експорт критично важливих для продовольчої безпеки товарів. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у відеозверненні 12 березня.

08:47 14.03.2022

З Днем українського добровольця

З Днем українського добровольця

14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Адже у березні 2014 року з лав Самооборони Майдану було сформовано Перший добровольчий батальйон Національної гвардії.

08:43 14.03.2022

Допоможи фронту

Допоможи фронту

Шановні аграрії, підприємці та мешканці Подільського району! Подільська районна військова адміністрація ініціює проведення Благодійної акції «Допомога ЗСУ» на території Подільщини !

14:00 12.03.2022

Відновлення навчання в Любашівській громаді

Відновлення навчання в Любашівській громаді

Вже з понеділка, 14 березня, всі заклади загальної середньої та позашкільної освіти Любашівської громади відновлюють навчання після двотижневих канікул, зокрема - у дистанційному форматі незалежно від місцезнаходження здобувачів освіти та педагогічних працівників.         Заклади дошкільної освіти та дошкільні групи закладів загальної середньої освіти поки що залишаються закритими.            Просимо педагогічну спільноту та батьківську громадськість у цей складний і перенасичений болем час зберігати спокій, людяність та згуртованість.           Вкрай важливим є забезпечення соціально-психологічними працівниками закладів освіти  психологічної допомоги та підтримки, яку потребують діти.              Для забезпечення освітнього процесу радимо використовувати технічні можливості закладів освіти, їх учнів та педагогів, забезпечивши дотриманням вимог Інтернет – безпеки. Керівникам закладів освіти необхідно керуватись вимогами чинного законодавства, не встановлювати жодних територіальних обмежень щодо робочого місця працівника в умовах дистанційної роботи.

13:59 12.03.2022

Закрийте небо над Україною

Закрийте небо над Україною

Працівники Любашівської селищної ради, керівників установ та організацій громади поставили свої підписи під зверненням Президента України Володимира Зеленського до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Урядів та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпусу усіх держав НАТО щодо закриття неба над Україною.

11:01 12.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь