A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги платники податків!

До уваги платники податків!

До уваги платники податків! Податківці Головного управління ДПС в Одеській області, у зв’язку з запровадженням воєнного стану в Україні, з огляду на військову агресію Російської Федерації проти України, не мають можливості спілкуватися з суб’єктами господарювання за номерами телефонів, які вказані на нашому сайті. Але ми залишаємося на постійному зв’язку. Державні податкові інспекції Головного управління ДПС в Одеській області працюють у форматі чергування. Оголошення щодо режиму роботи та номери телефонів для зв'язку, розміщено за місцем знаходження кожної ДПІ області. Також, звертаємо увагу фізичних та юридичних осіб, профільні громадські організації, бізнес-об’єднання регіону, для отримання консультацій та відповідей щодо сплати податків, зборів та платежів, подання звітності чи з будь - якого іншого питання, що належить до компетенції ДПС ви маєте можливість надіслати свої запитання у приватні повідомлення на нашу сторінку ДПС в Одеській області у Facebook. Ми – це Україна! Ми сильні та разом все здолаємо! Ми переможемо! Слава Україні!

15:00 02.03.2022

Звернення голови Подільської РВА Михайла Лазаренка

Звернення голови Подільської РВА Михайла Лазаренка

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ ! Сьогодні, як ніколи, хочу відмітити єдність жителів нашого Подільського району, які не злякалися військової загрози, збройних загарбників, труднощів та життєвих викликів. Переважна більшість подільчан бере активну участь в оборонних заходах, не звертаючи уваги на особисті справи та проблеми. Хтось бере зброю та стає в один стрій з нашими мужніми військовослужбовцями. Хтось приносить продукти, теплі речі, обладнання або техніку. Хтось готує фортифікаційні та інженерні захисні укріплення і споруди. Глибоко вдячний всім Вам за беззавітну та безкорисну любов до Батьківщини, безмежний патріотизм, самовідданість та невтомність. УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ !!! До Перемоги тільки Разом ! СЛАВА УКРАЇНІ !!! Начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло ЛАЗАРЕНКО

10:41 02.03.2022

Потрібні сітки та рації!

Потрібні сітки та рації!

Друзі, потрібні терміново сітки: волейбольні, рибальські, господарські та інші міцні синтетичні сітки, як основа для плетіння маскувальних сіток для військових.

08:53 02.03.2022

В Подільському районі заборонили продаж алкоголю

В Подільському районі заборонили продаж алкоголю

Відповідно до розпорядження голови Подільської районної військової адміністрації Одеської області, в умовах введення воєнного стану, продаж алкоголю та речовин, виготовлених на спиртовій основі в межах Подільського району заборонено з 01 березня 2022 року до особливого розпорядження до закінчення воєнного стану.

08:52 02.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь