Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Любашівська державна податкова інспекція Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє

Любашівська державна податкова інспекція Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє

          Любашівська державна податкова інспекція Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що з 14.11.2022 року, на період дії воєнного стану, сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, приймання кореспонденції, надання адміністративних послуг, прийняття паперової звітності, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС за оновленим графіком роботи:

13:45 14.11.2022

Очільник Подільського району МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО продовжує роботу в Любашівській територіальній громаді.

Очільник Подільського району МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО продовжує роботу в Любашівській територіальній громаді.

Очільник Подільського району МИХАЙЛО ЛАЗАРЕНКО продовжує роботу в Любашівській територіальній громаді. Головна мета – виконання завдань та доручень вищого керівництва держави, начальника Одеської обласної військової адміністрації МАКСИМА МАРЧЕНКА в умовах правового режиму воєнного стану. Одним із першочергових завдань влади є організація розміщення внутрішньо переміщених осіб, створення їм нормальних побутових та санітарних умов для проживання. Ці заходи проводяться на території району постійно, тривають і сьогодні. За узагальненою інформацією, на сьогоднішній день на території Подільського району проживають 10295 внутрішньо переміщених осіб. Керівник району спільно з Любашівським селищним головою Генадієм Павловим відвідали Центр компактного проживання внутрішньо переміщених осіб у селищі Троїцьке , який розрахований на прийом 20 осіб. Вивчено стан приміщень, забезпеченість всім необхідним для нормального проживання людей. Друге важливе завдання – створення запасів продовольства, засобів гігієни, предметів першої необхідності для населення, функціонування гуманітарного складу для забезпечення потреб найбільш вразливих верств населення, внутрішньо переміщених осіб. Михайло Лазаренко ознайомився з організацією цих питань у громаді, особисто відвідав об’єкти та надав рекомендації щодо покращення ефективності роботи гуманітарного штабу.

09:55 11.11.2022

єППО – мобільний додаток для інформування про крилаті ракети та дрони-камікадзе

єППО – мобільний додаток для інформування про крилаті ракети та дрони-камікадзе

Додаток єППО для більш активної допомоги силам Військ протиповітряної оборони ЗСУ вже доступний для Android-версії, яка вже доступна на PlayMarket за посиланням на йогу інсталяцію http://surl.li/dpoww

14:33 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь