A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та  врахування пропозицій  громадськості у проекті містобудівної документації «Генеральний план населеного пункту смт Любашівка та плану зонування території".

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Генеральний план населеного пункту смт Любашівка та плану зонування території".

  Генеральний план смт Любашівка - це містобудівна документація, що визначає принципові вирішення довгострокового розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту, та розробляється з метою:

14:26 31.07.2019

ДО  УВАГИ  ПІЛЬГОВИКІВ ЛЮБАШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ПІЛЬГОВИКІВ ЛЮБАШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Відповідно до постанови КМУ від 17 квітня 2019 р. № 373  «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» з 01 жовтня 2019 року призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі, за прикладом безготівкового надання субсидій через Ощадбанк.

15:48 30.07.2019

Роз’яснення щодо укладання договорів на технічне обслуговування газових внутрішньо будинкових мереж.

Роз’яснення щодо укладання договорів на технічне обслуговування газових внутрішньо будинкових мереж.

Голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов за участю начальника Любашівської дільниці Ананівського УЕГГ Петріченка Андрія, спеціалістів селищної ради провів збори з жителями громади. В ході зборів надано роз’яснення щодо укладання договорів на технічне обслуговування газових внутрішньо будинкових мереж.

14:41 30.07.2019

Круглий стіл на тему “Перспективи формування нової системи адміністративно-територіального устрою Одещини. Етап перший - аналіз існуючого стану”.

Круглий стіл на тему “Перспективи формування нової системи адміністративно-територіального устрою Одещини. Етап перший - аналіз існуючого стану”.

29 липня в Одесі Українською асоціацією районних та обласних рад за підтримки Програми Ради Європи “Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні” був організований круглий стіл на тему “Перспективи формування нової системи адміністративно-територіального устрою Одещини. Етап перший - аналіз існуючого стану”. У заході взяли участь голова Любашівської селищної ОТГ Геннадій Павлов, голова Любашівської РДА Віталій Лабуш, голова Любашівської районної ради Сергій Паровик, представники Мінрегіону, Одеської обласної ради, обласної державної адміністрації, районних рад та ОТГ області. Усі запропоновані питання вже неодноразово обговорювались як під час відповідних обласних заходів, так і під час проведення Центром у районах інформаційно-роз’яснювальної роботи. Тому більшість присутніх висловлювали необхідність розгляду більш чітких критеріїв та визначених підходів до формування нової системи адміністративно-територіального устрою.

13:37 30.07.2019

Школа жінок - лідерок в Одеському Центрі розвитку місцевого самоврядування Програми “U-LEAD з Європою”.

Школа жінок - лідерок в Одеському Центрі розвитку місцевого самоврядування Програми “U-LEAD з Європою”.

26 липня 2019 року секретарка Любашівської селищної ОТГ Людмила Мокряк прийняла участь в черговому, вже четвертому занятті в Школі жінок-лідерок, яке було присвячено медіаграмотності для представників органів місцевого самоврядування в Одеському Центрі розвитку місцевого самоврядування Програми “U-LEAD з Європою”. Радник з питань комунікації Одеського ЦРМС Євгенія Генова розповіла учасницям про основи медіаграмотності та її принципи, сформульовані ЮНЕСКО, сучасну медіаситуацію в Україні та медійні тренди, а також про джинсу, фейки і відмінності постправди. Цікавою стала робота з прикладами, особливо проходження учасницями тесту “Маніпулятор”, за допомогою якого на цікавих і нестандартних кейсах представниці Школи спробували свої сили у редагуванні та інструментах створення новин і впливу на них елементів постправди.

13:26 30.07.2019

Любашівська селищна ОТГ перемогла у конкурсі “Малі міста – великі враження” з проектом фестивалю "Любашівка - столиця української ковбаси".

Любашівська селищна ОТГ перемогла у конкурсі “Малі міста – великі враження” з проектом фестивалю "Любашівка - столиця української ковбаси".

Любашівська селищна ОТГ перемогла у конкурсі “Малі міста – великі враження” з проектом фестивалю "Любашівка - столиця української ковбаси". Любашівська селищна ОТГ Одеської області здобула перемогу у конкурсі культурно-мистецьких проектів “Малі міста — великі враження”, які реалізуються у 2019 році на умовах співфінансування з державного бюджету. Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 липня, проекти-переможці отримають кошти на умовах співфінансування на проведення своїх заходів. Розробка проекту фестивалю Любашівської ОТГ відбувалася за допомоги Одеського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, у рамках створення стратегії розвитку громади. Запрошуємо на фестиваль "Любашівка - столиця української ковбаси", який відбудеться 28-29 вересня 2019 року в Любашівській селищній ОТГ.  

20:20 18.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь