Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у відеоселекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації

Участь у відеоселекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації

19.05.2022 року начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко спільно з керівництвом районного управління поліції, військової комендатури, батальйону територіальної оборони, районної ради, з головами територіальних громад, співробітниками РВА взяв участь у відеоселекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації під головуванням начальника ОВА Максима Марченка.

15:36 19.05.2022

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕБ ТА НС

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ТЕБ ТА НС

18 травня під головуванням Любашівського селищного голови Геннадія Павлова відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Любашівської селищної ради.

10:30 19.05.2022

Засідання оперативного штабу

Засідання оперативного штабу

18 травня 2022 року проведено засідання оперативного штабу, обговорили робочі моменти які потребують негайного вирішення, зокрема щодо розміщення та забезпечення необхідним внутрішньо переміщених осіб, формування стратегічного запасу продуктів та предметів першої необхідності, необхідності сплати податків та поповнення місцевого бюджету в умовах воєнного стану, поточні питання життєзабезпечення громади.

09:45 19.05.2022

До уваги!

До уваги!

Наказом начальника ОВА Максима Марченка з 14 травня в Одесі та Одеській області дозволено продаж усіх видів алкогольних напоїв у період з 09:00 до 18:00.

16:39 17.05.2022

З 17 по 19 травня проводиться флешмоб «ПОДІЛЬЩИНА У ВИШИВАНЦІ»

З 17 по 19 травня проводиться флешмоб «ПОДІЛЬЩИНА У ВИШИВАНЦІ»

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ТА ГОСТІ ПОДІЛЬЩИНИ! В третій четвер травня в Україні щорічно відзначають Всесвітній день вишиванки. З нагоди цього свята, за ініціативи начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка, в період з 17 по 19 травня проводиться флешмоб «ПОДІЛЬЩИНА У ВИШИВАНЦІ». Тож запрошуємо долучитися до організованого флешмобу працівників державних установ, органів місцевого самоврядування, організацій та всіх бажаючих підтримати акцію, яка об’єднує нас - українців. Зробіть фото чи відео у вишиванці, вкажіть громаду, установу та опублікуйте його у групі під назвою "Подільська райдержадміністрація" у Фейсбуці із хештегом #ПОДІЛЬЩИНА_У_ВИШИВАНЦІ Посилання на групу: https://www.facebook.com/groups/1352747551511718/ Не забудьте підготувати свою найкращу вишиванку, щоб долучитися до цього яскравого і патріотичного флешмобу! #ПОДІЛЬЩИНА_У_ВИШИВАНЦІ

11:19 17.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь