Любашівська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо актуалізації бібліотечних фондів

РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо актуалізації бібліотечних фондів

З огляду на повномасштабну збройну агресію російської федерації проти України, введення воєнного стану в Україні Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022, затвердженим Законом України від 24.02.2022 № 2102-IX, та з метою захисту національних інтересів, національної безпеки, прав, свобод та законних інтересів громадян України, суспільства та держави, просимо в межах компетенції вжити невідкладних заходів щодо актуалізації фондів публічних бібліотек відповідно до рекомендацій, що додаються: РЕКОМЕНДАЦІЇ

08:07 26.05.2022

Увага! Потрібне житло!

Увага! Потрібне житло!

Мій дім – моя фортеця  В одну мить втратити рідний дім та все майно й залишитись на просто неба – дуже страшно. Але ще страшніше залишатися там, де свищуть пулі й літають ворожі ракети. Війна безжально вигнала багатьох українців зі своїх рідних домівок, й змусила стукати у двері до зовсім незнайомих людей з проханням прихистку. Тихою гаванню для багатьох внутрішньо переміщених осіб стала Любашівська громада. Місцеві жителі гостинно приймають родини переселенців. Але проблема нестачі місць для проживання людей, все ж таки існує.  Тому звертаємося до всіх любашівчан Якщо ви маєте можливість надати житло людям, які опинилися в біді, інформуйте ЦНАП та волонтерів «Архангела Михаїла». Розглянемо всі варіанти: оренду, купівлю та безкоштовне проживання в будинках квартирах в селах та в самій Любашівці. Оплата комунальних послуг гарантується внутрішньо переміщеними особами. Окрім того держава передбачає компенсацію власникам будинків за проживання переселенців.  Щоб отримувати компенсацію потрібно звернутись до ЦНАПу з документами права власності на житло та заповнити заяву. Не залишаймося осторонь тих, хто вже побачив війну в обличчя. Можливо, зробивши добрий вчинок, ви виграєте в долі шанс вберегти свою родину і свою фортецю від руйнівних воєнних жахів. Адже рано чи пізно в житті до кожного все повертається бумерангом!

08:06 26.05.2022

Привітали працівників БТІ з професійним святом

Привітали працівників БТІ з професійним святом

Сьогодні Любашівський селищний голова Геннадій Павлов привітав працівників комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації Любашівської селищної ради" з професійним святом – Днем працівників БТІ.

11:21 23.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь